It's a beautiful day, don't let it get away




Jag och lillplutten på väg till hufvudstaden i måndags

Å vilken härlig dag att vakna till. Solen skiner, syrenerna blommar och sommaren är nära. Startade morgonen med en powerwalk och en sen en god frulle! Hela helgen är fylld av festligheter. Ikväll blir det Spring Glory på Kharma och imorgon finmiddag på invigningen av Göransson Arena. Och, vädergudarna verkar vara på våran sida. Yeah!

Vad ska ni göra idag?

Empire Of The Sun



Kanske världens bästa låt just nu. Den går på repeat i min lägenhet. Sån sommarkänsla över låten. Man får gåshud och blir bara så jäkla glad!

Friday it is!




Det är fredag och solen skiner här i Uppsala även fast vindarna är av det lite kyligare slaget. Igår blev det vin och träff med lite vänner. Hade mina lacktights med dragkedjor som jag köpte på SALT i Stockholm i veckan. Idag ska jag hem en snabbis till familjen över helgen. Kalas för kära pappsen! Cissi åker samma tåg hem, så trevligt! Järngänget kommer hem. Nu powerwalk. Snart är beach 2009 ett faktum.

Vad gör ni en fredag som denna?


Sunday morning



Jag är tillbaka i Uppsala för ett tag igen, och det är alltid lika trevligt att komma tillbaka. Nu ska jag ut på en lång och härlig powerwalk  och sen träffa vänner down-town.

Vad ska du göra idag?

Mischa vs Elnett



Som alltid snygga och stilsäkra Mischa Barton, här i en kampanj för Elnett hårspray. En riktigt bra spray som rekommenderas till er som ännu inte har testat den.


Spa



Nu ska jag strax hämta min kära lillasyster från skolan, vi ska nämligen på spa och bada i lera och få en ansiktsbehandling. Det är en julklapp från mamma och pappa som vi inte har utnyttjat förrens nu. Den som väntar på något gott..

Vad ska ni göra en härlig fredag som denna kära ni?


Glory Days







Jag har helt kommit av mig med bloggen, och egentligen har jag ingen ursäkt varför. Men ska ta mig i kragen. Det som har hänt sedan sist är att jag har tillbringat ett tag i min andra hemstad Uppsala. Det blev ett kärt återseende av vänner, kvalborg, valborg, you name it. S u p e r d u p e r  roliga dagar mina vänner!

RSS 2.0