Update




Forlat forlat for att jag inte har skrivit i min kara blogg. Tyvarr kommer den nog att fa lida lite nu nar jag ar borta, jag har helt enkelt inte tid. Nu kommer resedagboken att galla mest. Dar heter jag Therese_86. Kolla in dar kara ni! :) Annars har jag det bara bra har pa andra sidan jorden, allt har gatt bra hittills. Ar hos min van Erika som bor i Noosa ovanfor Brisbane. Blir kvar till i slutet av helgen, sen drar jag vidare i landet!

Skot om er dar hemma och folj min resedagbok!

Love

Gud



Nu åker jag verkligen. Kan inte fatta det. Känns helt overkligt. Har resfeber och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känns som halva mig ångrar sig och vill vara hemma. Men det går ju inte. Nu ska jag åka. Allt är klart. Kommer att sakna alla, men mest av allt min syster. Mitt hjärta. Men vi ses igen när jag återvänder. Nu ska jag ut och se världen. Wii!

Pusss

Snart



Sista dagen hemma. Sen ska jag ut i världen ett tag! Känns i magen. Men ska bli hur kul som helst. The time of my life. Och i Australien får jag träffa Erika när jag landar. Underbart.

Sleepless in Sandviken..



Håkan äger.
Och vi är inte sånna som i slutet får varann. För övrigt har jag resfeber..

Fotboll, resfeber och powerwalk

Visa stora bilder

Lite update kanske vore på sin plats. Har fullt upp med att packa min backpack inför resan, studera Sandvikens snyggingar på pågående fotbollstunering och powerwalka. Men jag gillar att ha många bollar i luften! Tyvärr så kan då bloggen få lida, men ska försöka att även vara aktiv under min resa ute i världen. Så fort en dator finns till hands förstås. Kan inte fatta att jag åker på måndag. Har haft svårt att sova några nätter, så har ställt diagnosen resfeber på mig själv. Ni vet man är både nervös, glad, spänd och alldeles lugn på något underligt konstigt sätt..

Headband

Click to view full size image

Gillar att ha hårband och annat piffit i håret! Den alltid så grymt snygga och stilsäkra Mischa har designat alldeles egna som finns att köpa här http://www.staceylapidus.com/mischa-preview2.cfm. Check it out!

Soon baby, soon..


Kan inte förstå att jag sätter mig på ett plan till denna kontinent om bara 4 dagar. Ofattbart. Resfeber tror jag det kallas. Fast så ska det väl vara. Nu ska jag gå till ICA och hämta min beställda bikini. Jippie.

Gävle baby




Godmorgon världen. Vilken härlig morgon att vakna upp till. Solen skiner och det är så där lagom kallt i luften. Ska strax ta mig in till Gävle för att möta brudarna från Uppsala. Vi ska göra stan och äta god lunch. Lovely. Vad ska du göra idag?

Blackandwhite


Köpte den här på Gina Tricot häromdagen. Svart och vitt är alltid ett säkert kort!

For cupcake-lovers


Sött halsband med cupcake från www.cocoo.se. Gulligt till våren och sommaren!

Känslor är svårt



Ni vet den där känslan när man känner något speciellt för en person.
Han eller hon liksom har en plats i hjärtat ditt, oavsett. Varför är det så? Antar att det hör livet till. Vare sig vi vill eller inte. Önskar det hade blivit som det borde. Som tur är finns fler chanser. De hoppas man ju alltid på.

When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Update




Ursäkta blogguppehållet. Jag har varit till Uppsala en sväng över helgen. Eliten blev återförenade. Härligt värre! Det blev fest, häng, minnen, mys, film, skratt, blåmärken, killprat och sconesbakning. Träffade på Cissi på stan i fredags också, när jag snurrade runt utanför nattklubben Birger Jarl. Du är så söt Cissi! Tack för en underbar helg brudar. Eliten. Lite snyggare. Lite bättre. Lite vassare.


Rockchic




Hemma från jobb och spring på stan. Skönt! Gillar att surfa in på www.forever21.com, det finns alltid snygga och coola outfits där. Även fast jag inte är en äkta hårdrocksbrud som headbangar på konserter eller på stan så gillar jag viss rock och rockig outfit. Känslan liksom! Vad tycker du??

Bruna fötter



Hittade en bild från Korfu i somras. Finns det något snyggare än bruna fötter? Nej. Det fattas bara ett snyggt nagellack så är fötterna redo för party i ett par snygga sandaler! Det hade jag också sen, när kvällen kom..


Bikini it is


Nu har jag beställt bikini och en snygg och fräsch cardigan från H&M. Flower Power. Yeah!


Royal Riot



Ett band med ett gäng trevliga killar här hemifrån Sandviken. Kollade på deras spelning i Gävle i lördags och de är grymma ska ni veta. De låter precis lika bra live som på skiva. Köpte deras demo och dunkar sönder den. Besök deras hemsida, http://www.myspace.com/royalriotband Royal Riot. Tror de kommer att blir stora. Riktigt stora..

Sommar, sommar, sommar..









Visst är vintern underbar med snö och kyla och mysiga dagar inne. Men visst längtar man väl tillbaka till sommaren och solen när man tittar på bilder som man har tagit? Sunshine on my window.

Den har kommit..



..Min kära Ipod Classic. Som ett brev på posten :) Så nu har jag börjat lägga in musik och kan digga precis vart jag vill och när jag vill. 15 dagar kvar. Holy shit.

Sköna hoodies


På http://www2.victoriassecret.com kan man skåda dessa härliga huvtröjor som tillhör kollektionen PINK, designade för USA:s alla collegestudenter. Så ursnygga helt enkelt. Myströjor kan man aldrig få för många av.

A piece of fruit


Nu ska jag äta fruktsallad och kolla på film. Mys! Älskar frukt.

Vilken är din favorit?

RSS 2.0