Året 2008



Så har vi kommit till den sista dagen på det här året mina vänner. Tvåtusenåtta. När man tänker tillbaka på året som gått kommer man snabbt fram till att mycket har hänt och mycket har gjorts. Både bra och mindre bra såklart. Men överlag har det här året varit underbart. Årets höjdpunkter: Valborg, besök hos Elin i Skåne, lillasyster slutade nian, Rhodos, Korfu, Winnerbäckkonserten, och kryssningen med USA-brudarna. Tänk vad mycket kort som har tagits. Ni vet vad man brukar säga, en bild säger mer än tusen ord. Så därför har jag pillat ihop ett litet kollage som visar lite av mitt år! 

Hur har ditt år varit?

Cool nyårsblåsa!



Hittade den här klänningen på www.rarefashion.co.uk. Tyckte den var cool och elegant men samtidigt annorlunda.
Vad tycker ni?

Underbara ni



Älskar min familj mer än ord kan säga. Ser upp till mina föräldrar så mycket. De gör verkligen allt för att jag och min lillasyster ska känna oss älskade och uppskattade i precis allt vi gör. Vart jag än befinner mig i världen och vad jag än behöver finns de alltid där och stöttar, ger och uppmuntrar. De känns så tryggt och bra att veta att man alltid har dem. Oavsett när man behöver. De ger precis allt av sig själva, men framför allt kärlek. Det viktigaste av allt! Älskar er. Alltid. När jag blir stor vill jag bli precis som er. Det ska jag aldrig glömma. Aldrig.

Blommig vår hos H&M



Nu har H&M lanserat sin vårkollektion. Finns massa söta plagg och mycket blommigt. Sött! Gillar bikinin, den ska jag köpa till min resa. Gillar ni den?

Australia baby!


Nu är min resa äntligen spikad och klar! Den 19 januari sätter jag mig på planet som ska ta mig till Brisbane i Australien. Där ska jag först hälsa på min kära vän Erika i Noosa. Tänk att vi ska ses igen, var så längesedan! Sedan ska jag fortsätta längs kusten ner till Surfers Paradise och Gold Coast och möta upp lite folk hemifrån. Flyger från Sydney till Bangkok den 28 februari. I Thailand ska jag resa runt i 4 veckor och landar på svensk mark igen den 30 mars. Kan inte fatta att jag snart ska åka, allt har gått så himla fort. Tänk vilka platser jag kommer att se och vad mycket människor jag kommer att träffa. Holy shit. Köpte en snygg backpacker-ryggsäck idag.

A fan of Redken



När jag var i USA så fastnade jag för denna underbara produkt. Nu har en ny serie lanserats, Real Control, för torrt och slitet hår. Passar bra i vårat land så här års. Betydligt dyrare i Sverige än i USA, men det finns att köpa på http://shop.baresso.se/ till ett bättre pris än hos frisören. Try it!


Kalla fötter?



Är ni som jag och alltid fryser om fötterna? Älskar mysiga och varma sockor att ha nu under kalla vinterdagar! Härligt att dra på sig efter den långa promenaden. Här kommer några favoriter från Lindex och KappAhl. Myys på.

Saturday baby



Godmorgon världen. Idag ska jag pyssla med smycken hela dagen. Ska strax jobba mitt sista pass på Guldfynd. Skönt. Här är det kallt idag, 7 minus. Mysigt, faktiskt!

Vad ska du hitta på idag?


Nyårspinglan nr 1



Klänning - Rare
Kjol - Miss Selfridge
Väska - Bianco
Skor - Bianco
Guldglitter - Make Up Store


Annandag Jul

Blev tyvärr inte så mycket bilder taget igår. Kvällen var helt ok, men ingen toppenkväll. Förfesten var superkul, men Lobby var nästan katastrof. Grymt med folk, varmt och dålig musik. Idag mår jag som man brukar göra efter en fest.

Later.

Bring it to me



Juldag betyder stor hemvändardag och utgång. Håller som bäst på med den sista slipningen inför kvällen, målar naglar, solpudrar, hårrullar, hårspray. You name it. Ska bli så grymt kul att träffa alla tjejer igen, vi kommer att äga Lobby. Utan tvekan.

Ska ni ut och röjja i kväll, ta det lugnt för mig också! Be safe.

Love and out..


25 december



Så var julafton över för i år. Blev utomordentligt nöjd över mina fina klappar. Detta faktum måste betyda att jag har varit väldigt snäll. Tack tomten! Förutom en härlig dag med en massa nära och kära, snöflingor och god mat fick jag pengar, spa med syrran, parfym, mascara, skiva, bok och lite annat. Pengarna går oavkortat till en silverfärgad Ipod Classic med plats för 30 000 låtar. Ett måste till min resa.

Vad fick du för fint i julklapp?

Merry Christmas




 May all of your whises come true..♥


Snart..



..Kommer tomten
. Älskar julnatten, den är så mysig. Önskar bara att det var lite mera snö, men tur att det är kallt iallafall. En mysig uppesittarkväll. Nu är det sovdags. Teoretiskt sett är det ju faktiskt julafton precis just nu, när klockan passerar 24.00, men God Jul säger jag imorgon..

Pusss


Redo för tomten


Nu har jag precis duschat och målat mina naglar klassiskt röda. Redo för besök av självaste Tomten.
I kväll uppersittarkväll, men först våran klassiska dan-före-dan middag; fläskkotlett, hasselbackspotatis och brysselkål. Mums!

Have yourself a Merry Little Christmas




Så var den här.
Dan före dan. Imorgon är det julafton och idag är människor ute på stan och stressar med att köpa julmat och fixa de sista julklapparna. Idag är egentligen en mysigare dag än självaste julafton, det har jag alltid tyckt. Nu ska man njuta av varje sekund och du,  stressa inte ihjäl dig. Det blir jul ändå. Det viktigaste är att man mår bra och är lycklig, inte att allt är perfekt. Min dag ägnas åt julpyssel, julgodis, julmusik, långpromenad och uppesittarkväll..

Vad gör du så här dan före dan?

En jul 1987





Tittade i lite fotoalbum från mitt första år. 1987 var jag 1 år och firade min första riktiga jul. Jag bakade pepparkakor med mormor Ulla och fick ett stort paket med en grön traktor som jag älskade, ända tills jag ramlade av den och fick en bula i pannan. Tänk att man har varit så här liten en gång..

Lyckad kväll!





Lördagskvällen blev riktigt lyckad. Många trevliga själar ute. En såndär kanonkväll!

Golden Wishbone


Sött halsband, Wishbone, från http://www.kyssjohanna.se/. Ser likadant ut som ett halsband som Mischa Barton brukar bära. Finns hur många fina smycken som helst på sidan. Vad tycker ni om halsbandet? Visst är det snyggt och så där speciellt vilket gör att man bli ganska ensam om att ha det. Det är guldpläterat och handgjort i Californien!

2 dagar kvar till julafton..

Fjärde advent





Igår blev en höjdarkväll. Va kul vi hade Linda! Grymma människor ute i vimlet. Idag har det varit en mysdag hemma med mamma, pappa och lillasyster. Vi har klätt granen, julstädat, ätit julmat och myst framför fyra tända ljus. Ljuvligt.

Outfit



Mina nya strumpbyxor från KappAhl som jag har ikväll. Gillar dem!
Dansgolvet nästa.
Diggar DIG!

Just dance!



Ikväll blir det party. Folk kommer hem till stan nu över jul, så Lobby lär bli fullt av glada och överförfriskade själar. Brun-utan-sol är på, håret är lockat, så nu återstår det bara vilka kläder jag ska välja. Tror det blir en svart kjol med rosett i midjan och en topp med leopardmönster. Svarta naglar, sotade ögon.Vi blir snygga som få ändå, så detså!

Rarefashion


Här är min nyinköpta klänning från TopShop som kommer att bli min kära vän under jul och nyår. Den är från märket Rare. Hittade deras hemsida, kika in vet jag, http://www.rarefashion.co.uk/ Hur mycket snyggt som helst. De har dessutom rea på hela sortimentet just nu. Skynda fynda tjejer!
 
Nu powerwalk.

Vi kramar varandra!


Röda Korset säljer kramar till förmån för alla som sitter ensamma nu under julen. Det är nått vi ofta inte tänker på. Alla är vi vana att vara med våran familj, allt är precis som det brukar vara varje jul. Det är en högtid som bygger på gemenskap och kärlek. Tyvärr har inte alla människor; stora som små, chansen att få ta del av dessa känslor, vilket kan bero på flera olika anledningar. Därför ska vi tänka på att ge så mycket kramar vi bara kan till varandra, både till förmån för röda korsets superfiffiga insamling och för att det är såå mysigt att kramas. Håller ni inte med mig? Let's give som love folks!

Myspys



Så var det fredag kväll, härligt värre! Är nyss hemkommen från en lång powerwalk ner på stan, skönt att rensa tankarna, fylla lugnorna med nytt syre och dessutom få bra träning på samma gång. Ikväll har jag inga planer, ska pyssla lite här hemma med lite allt möjligt. Måste slå in lite julklappar och sen så ska vi dricka glögg och myspysa. I like. Vad gör du ikväll?


Friday it is!



Godmorgon världen.
Idag är det fredag. Idag är det den 19 december. Idag är det 5 dagar till julafton. Idag är det dagen som många längtar till hela veckan. Idag ska jag jobba. Idag ska jag äta Sushi till lunch. Idag ska vi julpyssla. Idag blir det en lång powerwalk. Idag blir en bra dag. Vad tror du och vad är dina planer för helgen?

Korfu 2008













Det här gjorde vi bra brudar! O lala, I do you like a truck..


Sött julpynt!




Titta vilket sött julpynt från Sia. Man vill bara sitta i en soffa om mysa bland allting!

The Killers I love



The Killers är så grymt bra, har verkligen fastnat för dem. Deras nya låt Human är liksom beroendeframkallande.
Lyssna och tyck till!


Brun utan sol?





Ja, den här tiden på året har vi i dessa nordliga breddgrader tyvärr inte möjligheten att vistas i solen för att bli bruna och fräkniga. Då finns det ju som vi alla vet olika alternativ som kan ge dig den där bruna färgen. För det gör ju trots allt att vi känner oss lite snyggare och lite fräschare om man får lite gyllenbrun färg. Speciellt när vi ska på fest eller nått annat trevligt upptåg. Såklart blir inget som när du verkligen har fått en fin och jämn sommarbrun färg, men man ska inte ge upp för det. Så vad har vi för alternativ? Solarium finns, men är inte det alternativ som man bör välja om det gäller under flera år och längre tid, vilket det ofta gör. Vi känner nog alla till nackdelarna med dessa strålar, så låt oss undvika dem. Sen har vi den berömda produkten brun-utan-sol. Det finns olika märken, färghetsgrader och prisklasser. Här är det faktiskt värt att lägga ner lite mer pengar, för det ger helt enkelt ett snyggare resultat. Ingen vill väl bli orange och lukta brun-utan-sol om det går att undvika? Det är också bra att öva några gånger för att kunna smörja in sig med ett snyggt resultat. Soldusch är ett annat alternativ som jag tycker ger den finaste färgen och som också håller allra längst. Dock krävs det lite erfarenhet i dessa duschar om man vill få ett jämnt resultat. Vilket föredrar du?

17 december



Godmorgon världen. Då var det onsdag och som alla dagar är det dags för jobb. Om en vecka är det julafton. Mysigt! Hoppas att det  kommer mer snö innan dess och blir kallare. Ingen jul utan snö. Pratade med Sara igår, var så otroligt roligt. Saknar Uppsala och tjejerna där. Vi har redan börjat smida planer om att jag ska fira sista april i stan, precis som vanligt. Inte dåligt. Börjar redan längta. Men har en del planer innan dess..

Night



Nu är det sovdags...

Puss

Flashiga fransar


Snygga skor som jag har hittat på www.forever21.com. Fastnade för fransarna, känns originellt liksom. Det gillar jag. Visst är de flashiga? Tror det passar bra ihop med den lilla svarta.


Torra läppar?




Här delar jag med mig av mina absoluta favoritprodukter till torra läppar. Alla ger även fin glans och vissa också lite ljusare nyans som jag gillar grymt! Vilka gillar du?

Julfrukost




Godmorgon världen. Nu ska jag på julfrukost med jobbet. Det blir superdupermysigt. Sen på lunchen ska vi gå ut och äta jullunchMässen, ett riktigt schysst ställe med klass.
8 dagar kvar till julafton..

Ha en fin dag!!

Travelkit


Vill ha det här resekittet från http://www2.victoriassecret.com tills jag ska ut och resa runt nu i vår. Filt, kudde och  ögonmask. Superskönt att ha på planet och så sött.. Gillar ni det?

Återhämtning



Nu har en måndag återigen passerat. Har jobbat på kontoret bland alla kostymnissar idag. Gillar det. Har nyss ätit och ska ut på en powerwalk. Skönt med luft. Det rensar kroppen liksom! Tänker tillbaka på helgen med kryssning, reunion, brandmän och Stockholm. Den blev riktigt lyckad. Toppen rent utsagt. När vi handlade i taxfree-butiken fick vi några värdecheckar på en gratis kryssning igen. Så snart återförenas vi. Igen. På tal om återförening har jag nu inhandlat biljetter till den stora hemvändardagen, juldagen. Året fest i Sandviken kommer att äga rum på Lobby Nightclub med närmare 1300 biljetter sålda! Blir superkul att Cissi och alla tjejer kommer hem. Kommer att bli en bra kväll, känner det på mig liksom. Very good gummisnodd..

Puss

15 december



Godmorgon världen.
Måste rusa till jobbet så det blir mera bloggande i kväll. Här var jag och Elin i Miami och steekte..
9 dagar kvar till julafton!


Shopping



Hann med lite shopping i Stockholm innan jag åkte hem igår. Den här koftan och den svarta klänningen köpte jag på TopShop. Dessa hänger nu i min garderob och jag är riktigt nöjd med mina köp!

Back on track







Så var vi tillbaka från kryssningen på Ålands hav. Har varit otroligt roliga timmar på Viking Cinderella. Lyckat var ordet! Så grymt kul att träffa några av USA brudarna igen. Folket på båten var bra mycket bättre och yngre, trevligare och snyggare än vad vi hade hoppats på! Allt liksom blev perfekt. Efter att vi hade kommit ombord och kommit till rätta bland allt folk, så gick vi och åt i en av restaurangerna. Sen besökte vi taxfree-butiken för att inhandla kvällens flytande varor. Bacardi. Vin. Shots. You name it. Sedan återgick vi till våra hytter för att fräscha upp oss och och tagga i gång. Jennys barndomsvän Emil från Gävle pluggar i huvudstaden. Till brandman. De hade examensfest på båten. Han tog med några av sina vänner upp till vår hytt där musiken var hög, drinkarna flödade och kamerablixtarna lyste upp mörkret. Ett gäng brandmän. Behöver jag säga nått mer? Tror nog ni förstår mig. Eller?

Senare gick vi på ett besök långt nere på däck 2 där dessa hunkar hade sina hytter. Trevlig förfest innan det var dags att göra stilfull entre på Cinderellas båda dansgolv. Kvällen innehöll slagsmål, dans, fulla unga, fulla vuxna, däckning, raggare, brandmän, skratt, vågor. Listan kan bli hur lång som helst. En utomordentligt bra kryssning, med utomordentligt trevliga och snygga människor, och en båt med ett utomordentligt härligt gung. Gung orsakat av både det ena och det andra..

Mer bilder kommer!
Natt och puss

Hela båten gungar

Vybild på Cinderellafartyget

Imorgon bär det av på kryssning med Viking Cinderella tillsammans med några härliga USA-brudar. Ska bli så grymt kul att ses igen! Åker till Stockholm redan imorgon bitti och ska gå på stan för lite shopping. Nice!

Natti..

Snyggaste pepparkakshuset or what?



Jag och syster har bakat ett alldeles eget pepparkakshus. Kristyr, non-stop, polkagrisstänger, tomtegummor, grisar och ljusslinga. Luktar så gott och lyser upp så härligt i vintermörkret. Det snöar ute. Wii..

Killparfymen nummer 1



Världens bästa doft till killar. Finns ingen fräschare. En bra julklapp!

Lars Winnerbäck

   

Jag och min kära syster är ett stort fan av Lars Winnerbäck. Vi har många härliga minnen från hans konserter. Han är underbar. Det är du också Rebecka. Världens bästa, finaste, gulligaste och sötaste lillasyster. Älskar dig lillfis. Alltid!

Kanske världens finaste låt..

Dags att sova. Puss

Lååång dag

 

Puh. Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på Guldfynd. Är helt slut. Tur att det inte är så många pass kvar att jobba, skulle inte trivas i en sån affär någon längre tid. Visst är det kul, men stressig julhandel i kombination med att jag inte kan allting än, plus att det är supervarmt inne i hela Valbo Köpcentrum gör att jag håller på att svimma ungefär var femte sekund. Och det är nästan helt sant. Men jag överlever. Imorgon är det kontoret som gäller, gillar det bättre. Längtar till fredag. Kryssning. Stockholm. USA-brudar. Cinderella kommer att gunga av både det ena och det andra. Som aldrig förr! Längtar tillbaka till Mexico där jag var förra sommaren. Strandparty och sol, vit sand och turkost vatten. Bruna ben. Ge mig..

Lovely..



Would you lie with me and just forget the world..?

Något rött



Nagellack - H&M
Kjol - www.forever21.com
Trosa - Lindex
Bh - Lindex
Topp - www.ellos.se
Ljuslyktor - www.ellos.se

En dag på kontor




Ännu en dag gjord på kontoret bland alla kostymnissar. Hade en tråkig stund, så passade på att föreviga detta. Kolla in mitt välstädade skrivbord och min koncentrerade blick.. Projektet med kundregistret ska vara färdigt till nyår. Det blir det. Nu, powerwalk!

Bikini



Behöver köpa en snygg bikini tills jag drar ut på min resa. I just love Victoria's Secret! Check it out on http://www2.victoriassecret.com. Du kommer att fastna för alla fina underkläder, pyjmasar och bikinisar. Believe me!
Bråttom till jobbet...igen!

Puss





Önskelista




Flanellpyjamas 199:- Lindex
Morgonrock 249:- H&M
Aldrig fucka up av Jens Lapidus 169:- http://www.adlibris.com/
Inspire by Christina Aguliera 50 ml 349:- http://www.soderfin.se/
Ipod Nano Rosa 8GB 1395:- http://www.appelstore.com/
i.d Bare Minerals kit http://www.kicks.se/
Biotherm Aquasource Superserum 460:- www.kicks.se
Brunt nitarmband 195:- www.cocoo.se


Oh boy!



Trevlig typ det där..

Monday you can fall apart?



Så var det mååndag. Igen. Veckorna rullar på. Idag blir det jobb på Guldfynd men jobbar inte till 20 tack och lov, så därför kan pappsen svänga in och hämta upp mig på vägen hem från jobbet. Ingen buss tack! På fredag får lite USA-brudar återförenas. We gonna rock the boat!!

Monday you can fall apart?

Puss

Skänk en tanke



Varje dag så är det någon i världen som råkar illa ut på något vis. Krig och konflikter pågår. Trafikolyckor sker och människor får svåra sjukdomsbesked. Hur svårt det än är, och hur mycket pengar man än har så finns det inget i världen som jag hjälpa dig ur denna situation. Varje dag kan man se flera dödsannonser i våra tidningar, vuxna och barn. Sjukdomar, olyckor, självmord. Jag undrar ibland varför detta sker. Finns det någon som helt rättvisa? Nej. Jag önskar jag kunde hjälpa till på något sätt, att lösa denna gåta. Säkert är ni många med mig som känner samma sak. Det liksom tillhör sunt förnuft och ett stort hjärta. Att plugga till sjuksköterska och jobba inom vården är bland det roligaste jag vet. Dock finns de delar som man bara skulle vilja hoppa över och slippa ta del av. Det är just sådana här tillfällen. Svåra besked, död och familjer som splittras. Det är tungt att se och vissa saker som man har hört och sett glömmer man aldrig. Aldrig. Men även fast det är jobbigt så väljer man ändå det positiva framför det negativa och fortsätter att jobba. Någonstans så känns det som en tröst att kunna hjälpa andra och ge dem en fin dag med massor av glädje och styrka. Varför är vi rädd för att möta sjuka och hjälplösa? Alla kan vi hamna där. Och visst vill vi då att någon ger oss en hjälpande hand eller en varm kram? Alla är värda detta. Ingen ska behöva känna sig ensam eller bortglömd, skämmas eller gömma sig. Det är en del av livet och verkligheten. Vare sig vi vill det eller inte. Det vi kan göra är att ge en kram till dem som behöver och bara finnas där. Det betyder mest. En fin kille som min syster och jag känner har blivit sjuk i leukemi. 17 år. Han har startat en insamling för barncancerfonden. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Besök hans blogg, http://jontheericsson.blogg.se/. Visa att du bryr dig, så som du skulle vilja att andra brydde sig om dig.

För kyliga dagar


Sunday baby


Visst är de söta? Jag och syster fick dessa mysiga och supersköna strumpor imorse på våran paketkalender. Och nu undrar ni såklart, paketkalender? Hallå, det har man ju när man är typ 3 år. Nix pix.  Jag och min syster håller hårt på traditioner och paketkalendern är helig och har alltid hängt där på väggen i hallen så länge vi kan minnas, så är det bara. Däremot har vår kära mamma anpassat innehållet till våran ålder. Ni får tycka det är barnsligt, knäppt eller himla gulligt. Sån är jag! Så länge jag och syster vill och så länge jag har chansen att vara hemma hos mamma och pappa i december så vill jag ha det så här mysigt. Så det så!

Addicted..



Mitt favorittuggummi. I'm addicted!


United States




Har slagit in julklappar som jag ska skicka till min värdfamilj som jag bodde hos när jag var au-pair i USA. Saknar tiden där! Tänker ofta på hur kul jag hade. Saknar allt egentligen. Mitt värdbarn Lisa, min familj, mina svenska och amerikanska vänner, Starbucks, shoppingen och atmosfären. USA har något speciellt som måste upplevas med egna ögon. Att se New Yorks skyline är som att befinna sig i en tv. Att se Vita Huset är maffigt. Att gå på gatorna vid Miami Beach och se decoarthusen i pastellfärger är coolt. Att gå i Disneyworlds parker gör dig till ett barn på nytt. Åk till USA om du har möjlighet och inte har varit där. Det är stort. Riktigt stort. Lovar att du inte blir besviken. Där finns nått för alla att se och göra. I sommar ska jag tillbaka. I can't wait!

Saffransskorpor





Nu bakar mamma saffransskorpor. Det gjorde vi förra julen också. De är så mumsiga så! Här kommer receptet som är från Leila Lindholms bok A piece of a cake..

Ingredienser

100 g smör

1 g saffran
2 st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
5 dl vetemjöl
1.5 tsk bakpulver
1.5 dl hel sötmandel
Råsocker


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och rör ner äggen.

3. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken.

4. Forma degen till 3 längder och lägg dem på en plåt. Strö över råsocker.

5. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.

6. Ta ut dem och sänk temperaturen till 125 grader.

7. Skär längderna i 1 centimeter tjocka skivor och lägg tillbaka dem på plåten.

8. Torka skorporna i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.

9. Stäng av ugnen och låt skorporna stå och torka i eftervärmen tills ugnen kallnat (eller över natten).


 


Hårspray!




Myskväll



Nyss hemkommen från powerwalk! Myys med fredag. Ikväll är det tevekväll med min kära syster, mammsen och pappsen. Glögg och peppisar framför Idol. Mamma har bakat rågsikt till jul idag, mums. Finns inget godare än hembakat bröd. Eller hur? Nästa helg är det luccekryssning som gäller. Ett gäng USA-brudar kommer att äga dansgolvet och stackars Cinderella kommer att gunga som aldrig förr...

Friday I'm in love!

Freeedag. Bästa dagen på hela vecka. Här får ni chansen att inleda den till  världens bästa låt! Bråttom till jobbet...

Its friday I'm in love! Kiss


Home



Nu är jag hemma från jobbet igen. Skönt att komma hem efter en lång dag! Imorgon är det freeedag. Gud va skönt. I just love fridays..

Pusss och Natt!

Let it snow!

Godmorgon världen. Idag när man vaknar upp och tittar ut genom fönstret, vad är det då man ser? Jo det snöar! Äntligen. Blev så glad! Nu håller vi alla tummar på att det ligger kvar. Låt det bli några minusgrader så att det biter i kinderna. Börjar kl 12 på Guldfynd idag, så hinner pyssla lite här hemma först.

Känn julstämningen!


Till jul..




Röd klänning
- www.ellos.se
Svart klänning - www.forever21.com
Kofta - Lindex
Paljettkjol i guld - www.forever21.com
Topp - www.halens.se
Pumps - Bianco




Resa!




Jobbar
och jobbar för att få ihop pengar till att resa runt och se mig om lite i världen. Hade från början planerat ihop med en annan tjej som tyvärr har hoppat av för att jobba istället. Seriöst? Skulle aldrig göra så mot någon jag har planerat något ihop med.  Men jag deppar inte för det! Ska iallafall ut och resa! Kommer nog bli så att jag åker själv om jag inte får någon med mig. Tyvärr är alla så upptagna med sina egna liv, det är ju så. Känner några andra som är ute och flänger och far både i Asien och i Australien. Roligast att någon kan möta upp mig direkt om jag flyger ner själv. Så nu är frågan vart jag ska, när och hur. Kollat på lite olika alternativ. Åker iallafall innan januari är slut. Längtar så till att få ge mig ut på äventyr. Men en del planering behöver göras innan. Vill du hänga med? Oh yes, I know you do!

Leilas Jul



Så var onsdag snart slut. Jobbat och gått långpromenad. Nu ska jag kika på teve och dricka te. Det är Leilas Jul ikväll, hon är så himla gullig och så grym på att göra julgodis och baka och allt det där. Hon kan verkligen konsten att inspirera andra till att göra likadant. Har ni inte sett programmet så borde ni verkligen se det!


Dreaming of a white Christmas..



Puh, jobbade på Guldfynd från 10-20.30 igår, var helt slut när jag kom hem. Tog lite sovmorgon idag. Nu ska jag iväg till mitt andra jobb, ekonomikontoret. Yeah! Jag och massa kostymnissar, men jag har en känsla av att de gillar mig, som tur är. Jag trivs iallafall. Gud vad jag saknar snö. Julafton om 3 veckor och ingen snö så längt ögat ser. Snälla tomten jag önskar mig snö till jul. Plus, en charmig kille med det där lilla extra..


Whishes from Santa





Cardigan 299 kr - KappAhl
Vantar 69,50 kr - KappAhl
Warm Amber Body Butter 240 kr - The Body Shop
Ipod Nano 1395 kr - http://www.store.apple.com/
Redken Real Control Schampoo 234 kr - http://www.baresso.com/
Holiday Red Cup Mug by Starbucks Coffees $13,90 - www.starbuckstore.com



Pepparkaksbak



Eftersom det var dåligt med bloggandet i helgen som gick så tänkte jag ge er en liten update nu. I fredags så var jag bara hemma efter jobbet. Mamma var ledig hade adventspyntat så fint när vi kom hem. Vi åt god mat och hade mys framför teven hela kvällen. På lördagen gick jag upp tidigt för att åka till Valbo och jobba på Guldfynd. Jobbade till 15.30. Var helt slut när jag kom hem, julhandeln har verkligen satt i gång. Roligt men samtidigt jobbigt att lära sig allt under stress och press. Men jag fixar det! När jag kom hem bakade jag och syster peppisar. Finns det någon godare doft än den från pepparkakor i huset? På kvällen blev det lite fest med utgång. Trevlig kväll med många trevliga och snygga människor i vimlet..

RSS 2.0