Stockholm var det




Jag och Elina tog i fredags en sväng till hufvudstaden för att ha en härlig dag med shopping och gott sällskap. Vi hade tur med vädret, för solen sken med sina varma vårstrålar mot oss. Härligt. I butikerna fanns massor med supersnygga plagg till våren och sommaren. Köpte ett par chinos, ett blommig topp och en par flashiga turkosa solbrillor. Får bli en sväng ner snart igen. Min kära lillasyster Rebecka brukar alltid vara öppen för shopping och systerdagar!!

Nu, mot Uppsala.

Solen kom fram..




Nu håller vi tummarna för att värmen och den härliga vårsolen kommer tillbaka till oss. På onsdag sticker jag ner till mitt kära Uppsala och mina älskade, saknade vänner. Där vankas det grillning, korrefest och uppladdning inför Valborg. Yeah! Ska även vårpyssla lite i min lilla lägenhet som jag inte har bott i sedan i somras. Har hyrt ut den medans jag har varit ute och farit och flängt i världen. Jag säger bara Luthagen for life.

Mot Hufvudstaden



Nu ska jag till Stockholm med Elina för lite shopping och äventyr!
Ha en superduperhelg alla vänner!

Vad ska du göra idag?

Lillasysters dag



Idag fyller min älskade lillasyster Rebecka 17 år. Lilla fis vad du växer och gror. Tur att jag har kommit hem och får fira din dag med dig :)  Älskar dig.

Tuff vs Söt




Tuffa men söta nitarmband som finns i fyra olika färger, och alla med guldnitar. Kan det bli snyggare? Köp från http://www.mihi.se


Fläta fläta liten fläta



Söt fläta som passar perfekt nu till vårens och sommarens alla stora och små festligheter. Det är så fint med flätor. I alla tjocklekar och former. Lovely.

Vad tycker du om flätor?

Collage



Här är lite naturbilder som jag tog på min backpackingresa i Australien och Thailand. Härligt att drömma sig tillbaka när man vill!

Daisy Marc Jacobs


Vårens hetaste och godaste parfym måste vara denna från Marc Jacobs. När jag köpte tidningen Marie Claire på Heathrow i London fanns ett doftprov. Man får dessutom massa söta små klistermärken att själv dekorera sin parfymflaska med. Jag är såld :)

Morgonstund..



..har guld i mun! Nu har jag nyss ätit musli, banan och mjölk och ska strax köra ett pass på trampmaskinen. Lillasyster Dj:ar. Härligt! Senare idag ska jag och syster till Gävle en sväng.

Vad ska ni göra för trevligt idag?

Påskvecka



Så var helgen över. Den var fylld av festligheter och mingel. Och vädret fortsätter att vara så härligt! Solen skiner och den börjar bli riktigt varm. Me like! Det har kommit in så mycket snyggt i affärerna, vårkläder och skor och piffiga accessoarer. Man vill bara vara ute på stan och glida runt med solbrillor, en latte i handen och njuta! Det här börjar helt klart att bli den bästa tiden på året. Nu ska jag iallafall på en powerwalk och lyssna på lite skön musik i min ipod. Nu är det påskvecka och det blir långhelg. Skönt. En del tycker att påsken är en onödig högtid. Det tycker absolut inte jag. Den är så mysig med alla vårfärger, påskägg, påskdun och kycklingar. Så härligt att träffas och pyssla och äta lite gott. Vi välkomnar våren och sommaren.

Visst är väl påsken härlig?

Solen skiner



Även idag är det en härlig vårdag när solen lyser och himlen är blå! Igår blev det lite festligheter och mingel, och så hamnade jag på en efterfest som jag inte kom ifrån innan 05.00! Det var inte riktigt min tanke, men det blev som det blev och det var ett härligt gäng. Så efter inte så många timmars sömn måste jag ut i vårsolen för att cykla ner på stan med mamma och lillasyster eftersom att det är vårmarknad i stan. Passar perfekt denna dag! Sen blir det lite fika innan en långpromenad. Ikväll blir det nog lite mingel igen..

Vad ska du göra idag?

Härliga vår!



Nu har jag haft några dagar att anpassa mig till den svenska vardagen igen. Idag är det fredag, första fredagen hemma på länge och dessutom en alldeles underbar vårdag! Solen skiner, snödroppar och krokusar blommar och fåglarna kvittrar glatt. Visst är det grymt härligt att resa till värmen, men det finns ändå inget som slår de vår-och sommarkänslor man får här hemma en dag som den här. Det är ett som är säkert! Idag ska jag hämta lillasyster när hon slutar i skolan och så ska vi ha en systerdag med lite vårshopping och fika i Gävle. Va härligt! 
 
Ha en s u p e r- d u p e r- d u n d e r bra fredag kära ni.

Tillbaka på blogghimlen!



Kära blogg.
Förlåt min långa uppehåll. Min resa har nu nått sitt slut och jag sitter hemma hos mamma och pappa i mitt flickrum igen, redo för att damma av min gamla blogg! Vart tog tiden vägen egentligen? Det känns som att det var jättelängesedan jag åkte från ett kallt Sverige, men samtidigt gick 2 2/1 månad så fort. Resan har varit alldeles underbar och blev bättre än jag någonsin hade hoppats på. Så många platser jag har sett, så många människor jag har träffat och vilka minnen som finns och föralltid kommer att finnas! Det känns konstigt och lite kyligt att vara tillbaka i landet. Det tar några dagar innan man är tillbaka i vardagen igen och man har sovit bort sin jetlag. Trots allt känns det skönt att jag slutade resa när det var som roligast, för det blir som allra bäst då. Nu ser jag fram emot en härlig vår och stundande påsk med nära och kära. Tills dess kommer jag att komma in i mitt bloggande igen. Häng på;)


RSS 2.0