It's weeekend



Är den bra eller är den bra?
Nu är det helg!

Love♥

AfroArt


Grymma armband från AfroArt i Stockholm. Den affären är ett måste för er som gillar lite annorlunda och unika ting. Allt är handgjort och rättvisemärkt. Jag har själv ett av dessa, men ångrar att jag inte köpte många flera. Nästa storstadsbesök blir det. Förutom butiken på Hornsgatan har de även en hemsida. http://afroart.se



Hungry Eyes



Anders Fernett har poppat upp den gamla dängan. Det är bra. Riktigt bra. Lyssna och känn pulsen!

Wednesday



Godmorgon. Nu har jag haft två lediga dagar och det är dags för tre dagars jobb. På fredag jobbar jag dag, sen ledigt och helg. Hoppas att solen skiner då. Hoppas, hoppas. Då väntar lite festligheter. Men nu ska jag steka ett tag i solen innan det är dags.

Love♥

H&M höst 2009




Härligt mode från H&M i höst.

Slow down


Koh Samui mars-09

En helg av jobb är avklarad och nu väntar två dagars ledighet. Härligt. Fick veta på jobbet idag att mina kära arbetskompisar (Sofia och Linda) tjuvläser min blogg. Urgulligt av er :)  Blir superglad av nya besökare. De bad om lite update, så bara att göra som de säger! Svårt när man jobbar skift att hinna uppdatera, men nu så finns tid. Idag efter jobbet blev det födelsedagsfika hos faster och släkt i Skutskär. Sen har jag tränat och ätit massa melon. Finns det nått godare? Nu en stor kopp te och film.

Puss på er ♥


Brills



Älskar solbrillor från Le Specs. Så otroligt snygga och stilrena.
Nu. Work baby work.

So long.


Lars i mitt hjärta



Underbar. Inte sant?

Sovgott♥

Whitelittledress





Superhet klänning från www.stylebystars.com
Den vill jag klicka hem.

FredagsPuss


Utflykt i det gröna









Igår var det utflykt på schemat och här kommer lite tjusiga bilder. Vi hade en mysig dag, mamma, pappa och jag. Nu ska jag träna och sen är det jobbdags.

Love♥

Morning Sunshine



Idag ska jag följa med mamma och pappa på en dagsutflykt till Dalarna. Vi har med matsäck och ska stanna efter vägen. Det är precis som när man var liten. Lika spännande att åka iväg tidigt och få ett avbrott från allt. Älskar utflykter och äventyr. Jag älskar att vara på resande fot. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara.


Ha en superhärlig dag.


Love♥


M G M T



MGMT är det absolut bästa att lyssna på just nu. Jag kan lyssna på deras låtar hur många gånger som helst, och för varje gång blir de ännu lite bättre. Lite vassare. De kommer till Popaganda i Stockholm 28-29 augusti. Lovely. Lyssna på deras låtar om du inte har hört dem.

Neon by Versace


Versace fall fashion 2009 302056
Versace fall fashion 2009 302085
Versace fall fashion 2009 302089
Versace fall fashion 2009 302082

Enligt Donatella Versace ska vi i höst klä oss svart och rockigt men samtidig lysa upp i neonfärger och paljetter a la 80-talet. Det är strama frisyrer, sotade ögon och bleka läppar. Bara att ge sig ut och briljera på dansgolvet. Det är coolt.

Gifts




När min familj kom hem från Kreta igår fick jag lite presenter från tax-free. Underbart. Kärlek till er ♥
Nu en promenad i regnet. Vad gör ni idag kära vänner?

La familia es la vida ♥



Mina föräldrar och min syster har varit borta på Kreta. Om några timmar kommer de äntligen hem. Jag älskar er. Jag älskar dig Rebecka. Min lillfis. Alltid du och jag.

In Between Collection

Lindex In Between Collection
Ultrafeminina snitt
Spetskanter
Vita spetsar¨

I höst lanserar Lindex denna kollektion av söta underkläder. Mycket spets, volanger, rosetter och pasteller. Me like.

Morslillaolle



Tog en långsovmorgon och har druckit kaffe och hemmamixad smoothie. Nu ska jag ut till stugan och mormor och morfar för att slappa i solen och plocka blåbär.

Puss♥


Piffig plånbok





Lovely. Visst är den snygg? Från Botkier, 2299 kr.  Kolla in hemsidan, http://www.botkier.com/

CheapMonday


Hittade bilder från Cheap Mondays visning för vår/sommar 2010. Riktigt lyckad kollektion. Jag älskar hål i kläderna. Det är så snyggt. Förälskad i det helt enkelt. Bilden på Caroline Winberg är bara för snygg. Köpte mig ett par svarta strumpbyxor i helgen som jag sedan klippte korta och rev lite hål och revor i med rivjärnet. Hål is the shit. Och trenden håller alltså i sig även nästa vår/sommar. Yeah!


Nu kan du få mig så lätt



Har jobbat kväll och ska strax hoppa i säng eftersom att klockan ringer 05.30 imorgon. Ni får en bra låt att somna till. En jäkla bra låt. Så sann. Så sann.


Sovgott♥


Back on track



Hej kära ni.
 Har haft ett blogguppehåll på några dagar eftersom att jag har varit ute på språng. Nämligen i Stockholm. Hälsade på Johanna och det blev lite party och utgång på Berns. Sen mötte jag upp några andra superduperbra brudar och vi gick på Britneys konsert i Globen igår. Det har varit en rolig helg, det blev lite strul och stress på slutet, fast allt ordnade sig till slut som tur var. Bästa mormor och morfar hämtade mig på station i Gävle när jag kom idag vid lunch. Sen var det bara att byta om och sticka till jobbet. Nu sitter jag här och dricker te i min ensamhet. Mina föräldrar och älskade syster är på Kreta och kommer hem på söndag. Jag saknar dem, men unnar dem så en semester eftersom jag var ute och reste i vintras när de var hemma och slet. Är helt slut nu. Imorgon blir det sovmorgon.

Puss ♥

LeSpecs












































Vaddå grymma solbrillor?
Jag vill ha de svarta med spegelglas! Nu ska jag sova, och imorgon drar jag till Stockholm för att besöka kära Johanna. Rööj.

Night. LoVe

MusicLover



Hemma från jobbet. Nu ska jag ut på en långpromenad för att rensa kropp och själ. Hoppas ni har en underbar fredag.
På återseende!


Big Day Coming



Godmorgon kära ni. Jag är uppe och redo för att sticka till jobbet. Dricker lite te och lyssnar på musik. Regn och rusk utanför. Här kommer en låt som jag gillar. Some good music. Lyssna!

Puss♥

MohikanIndian


Å vad jag tycker det är fint med fjädrar. Headbands, örhängen, eller bara som de är. Passar speciellt nu på sommaren till härliga tunikor och klänningar. Köpte ett fint headband och örhängen med just fjädrar när jag var i London. Men hittade det här supersnygga från Ettika på http://kyssjohanna.jetshop.se/default.aspx

Sovgott♥

Want it nude with attitude?


Är ni som jag och gillar grejjen med nudelips starkt, då borde ni testa detta läppstift nr 001 Nude Attitude från Revlon. Jag köpte det när jag var i London och det är absolut en av mina favvoriter. Annars kan man ju alltid använda sin concealer för att få den rätta bleka touchen. Nu har jag druckit smoothie och kaffe, och det blir shopping med mamma och syster.

Puss♥

Rainy Day


Koh Phi Phi, Thailand mars-09

Idag är det regn och Sveriges sommarväder visar sin rätta sida. Fast jag tycker det är mysigt med sådana här dagar också, det behövs, även fast en solvarm strand alltid känns väldigt lockande. Ikväll ska jag jobba och till dess ska jag bara sitta inne och mysa framför en film.

Ha en underbar dag ♥

My dream is to fly over the rainbow so high



CocooCool




Jag tröttnar aldrig på nitar. Fräscha armband från www.cocoo.se. Check 'em out!

Sunday afternoon



Söndag eftermiddag. Gårdagen var riktigt trevlig. Träffade Maria och Emma som jag inte har hängt med på länge. Vi såg Backyard Babies på Livingroom. Är ingen helhjärtad rocktjej egentligen, men när Dregen spelar gitarr är det liksom svårt att inte titta. Varför är det så att många av oss tjejer trollbinds av killar som kan spela gitarr? Det måste vara för att det är så otroligt charmigt. Idag är en lugn mysdag, med tv, dator och allt onödigt. Ni vet en sån dag när man kan ägna sig åt just det som man ibland längtar så innerligt efter en måndagmorgon när man går upp tidigt för skola eller jobb. Ikväll ska vi köpa sushi. Mums!

Puss♥

LA-touch

 

Gillar den här bilden på Lauren Conrad. Hon är supersnygg, gillar hennes stil grymt. Fastnade för den här bilden. Det är en baddräkt, men ack så chic. Tänk att matcha med ett par snygga slitna jeansshorts och high heels. That's my stile. Jag fick en idé..

We've got the vision



I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life
Let's make some music, make some money, find some models for wives
I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars
You man the island and the cocaine and the elegant cars

This is our decision to live fast and die young
We've got the vision, now let's have some fun
Yeah, it's overwhelming but what else can we do
Get jobs in offices and wake up for the morning commute?

Forget about our mothers and our friends
We were fated to pretend
To pretend
We were fated to pretend
To pretend

I'll miss the playgrounds and the animals and digging up worms
I'll miss the comfort of my mother and the weight of the world
I'll miss my sister, miss my father, miss my dog and my home
Yeah, I'll miss the boredom and the freedom and the time spent alone

But there is really nothing, nothing we can do
Love must be forgotten, life can always start up anew
The models will have children, we'll get a divorce
We'll find some more models, everything must run its course

We'll choke on our vomit and that will be the end
We were fated to pretend
To pretend
We were fated to pretend
To pretend

I said yeah, yeah, yeah
All right yeah, yeah, yeah
I said yeah, yeah, yeah
Ah yeah, yeah, yeah

It's a brand new Day



Godmorgon! Ikväll ska jag jobba, så därför ska jag nu kasta mig ut i solstolen och koppla av några timmar. Vad gör ni idag kära vänner?

Puss♥


Vandrar i ett sommarregn




Det har blivit omslag i vädret. Fast det kan ju faktiskt behövas. Men ni vet, efter regn kommer solsken. Måste bara säga att jag tycker det luktar så underbart gott ute när det regnar på sommaren. Gillar den doften. Gör du?

RSS 2.0