Friday baby

Wii äntligen fredag. Är laddad för ikväll när det blir fest, skumpa och housemusic. Otur att vädret blev så blött, kallt och tråkigt, men vad gör väl det? Det ska ändå blir en superkväll och en superhelg. Nu ska jag måla naglarna och fixa lite inför kvällen..

Bacio

 

Höstrusk

Tillbaka från Upplands Väsby och Marabou. Har varit en spännande dag. Häftigt att se hur det går till när det tillverkas Marabouchoklad, Daim, Nobless och andra godsaker. Ännu häftigare att alltihop faktiskt också framställs på stålband köpta från Sandvik här hemma i Sandviken. Kan lova att det luktade choklad därinne. Som bara den! Vid utgången fanns en personalbutik där vi gick in innan hemfärd. Priserna var riktigt bra så det blev lite smått och gott. Bra att ge bort och sen äta nu till jul och så. Hunnit med en promenad i höstrusket nu på kvällen. Sovdags nu. Ladda för i morgon då jag ska jobba, träffa Cissi och dansa loss på Kharma Lounge..

Sweet Dreams


Mmm..Marabou

Godmorgon.
Idag ska jag få följa med avdelningen på kundbesök i Stockholm. Hos Marabou. Det finns visst en personalbutik vid utgången. Trevligt. Nu blir det gröt innan jag sticker iväg..

Puss


Världens härligaste män?

Såg nyss ett program på kanal 5, 'Världens härligaste män'. Idag kretsade programmet kring den berömda playern som många tjejer ofta faller pladask för. De har något som man fängslas av. Så är det bara. Även fast man vet att inga känslor ska förekomma så sätter man sig ändå i situationen och tror att man är speciell för just den här killen. Tyvärr är man ofta inte det. Han fortsätter att jaga. Men vad är det han jagar? Är det spänningen kanske. Vad det än är så har man ju trots allt ibland så svårt att motstå. Kanske både på gott och ont...



Helgen närmar sig

Onsdag är avklarad. Efter jobbet åkte jag in till Valbo för att träffa chefen på Guldfynd. Fick mitt schema som såg riktigt bra ut. Jobb från mitten av november och hela december. De var jättetrevliga så det känns jättekul. Var in en sväng på H&M där jag köpte en midnattsblå klänning med volanger och sidenband som man knyter i midjan. Jättefin var den. Den ska jag nog ha på mig på fredag tillsammans med lite guldiga smycken och höga pumps. Pratade med Cissi i dag, på fredag kommer hon hem. Blir så kul att ses igen Cissi. Så taggad inför fredagens bravader. Vi ska ses på eftermiddagen och handla dricka och sen så startar förfestandet tidigt. Inte senare än 18. Wii. På lördag blir det halloweenmaskerad i Uppsala också. Kan inte vänta att träffa er igen brudar. Längtar så.. 

Nu ska jag ut och springa.

Pusss


Rosabandet

Tisdagen närmar sig sitt slut. Onsdag kommer. Idag har jag varit på jobbet som vanligt. Tränat push nu på kvällen och sen kollat på rosabandet-galan på tv. Vilken bra idé det är att ha oktober som en rosa månad där man samlar in pengar till bröstcancerforskningen. Vi alla, tjejer och killar, måste hjälpas åt. Tillsammans ska vi föra forskningen framåt och se till att alla som blir sjuka kan få chansen till liv med nära och kära. Alla kan bidra med något. Alla kan köpa rosabandet och visa sitt stöd. Vad väntar du på? Oktober är snart slut..

Love,
Therese

Grönt mango te..

Dåligt med aktivitet på bloggen idag, men har haft fullt upp trots att jag har varit ledig. Vaknade halv sju i morse och gick upp och åt frukost, sen skyndade jag mig iväg till tandhygienisten för en vanlig rutinkontroll. Fick beröm över mina välborstade och felfria tänder, så jag kunde stolt gå därifrån med nypolerade gaddar, flourlack med banansmak och ett stort leende. När jag kom hem åkte mamma, lillasyster och jag till Lager 157 och Borlänge Kupolen på en utflykt. Vi hade med oss fika på vägen och stannade vid en mysig sjö. Hittade en sticka tröja, en kofta, tights, en topp och lite annat smått och gott. Vi har haft en jättemysig dag! Mamma köpte ett supergott grönt te med mangosmak på Indiska. Så himla gott. Drack två koppar till Cityakuten. Nu är det sovdags. Jobb imorgon..

Puss




Feel the vibes!

Känner för att spela lite partylåtar såhär på söndagen. Ladda för veckan och helgen! Har kommer lite sköna låtar. Ställ er framför spegeln och shaka loss vet jag..

  

  

Sunday morning

Vaknat upp pigg och glad till en söndag i regnvädrets tecken. Tråkigt med regn, men man får se till att mysa inomhus med ljus och soft musik. Hockeyn igår gick väl inte som vi hade hoppats. Tyvärr så stämde det inte för Brynäs. Den här gången. Men det kommer fler matcher. Nu blir det powerwalk och sen kalas hos moster som fyller år. Annars blir det en lugn dag..

I'll be back..


Lördag

Så var det lördag. Skönt med sovmorgon imorse. Sen blev det frukost med tända ljus. Mamma och jag cyklade ner på stan en sväng innan lunchen. När vi kom hem gjorde vi supergod sallad med grillad halloumiost, solroskärnor, tomat, paprika och sallad. Snart drar hela familjen in till Gävle på hockey. Brynäs ska slå Luleå. Hoppas vi.. 

Puss


Catwoman?

En liten fågel viskade i mitt öra att det kanske blir fest och maskerad nästa lördag. Spännande. Gillar maskerader!
Fick tips av en tjusig kille om att vara Catwoman. Gillar det! Vad tycker ni?


Friends forever

Veckan är slut och det är dagen alla väntat på. Fredag. Så skönt att få koppla av och inte göra någonting. Har precis kommit hem från en powerwalk. Nu väntar en mysig kväll hemma framför teven, med tända ljus. Just ja! De ringde från Guldfynd i Valbo idag, ska få jobb där också, känns jättespännande. Blev så glad! Blir kul att jobba när julshoppingen är som allra störst. Göra fina paket och känna stämningen.

Pratade med kära Elin idag på jobbet. För er som inte vet vem Elin är så kan jag berätta för er att hon är en av mina allra bästa vänner. Vi träffades i USA förra sommaren när jag var där och jobbade som aupair. Vi lärde känna varandra först i New York på aupairskolan och sedan hade vi turen att hamna nära varandra i det stora landet. Båda nära Washington DC. Där upplevde vi en massa saker tillsammans. Skratt, tårar, äventyr, spänning, ja allt det som man upplever tillsammans med någon när man är långt hemifrån. Det blir som att man har känt varandra hur länge som helst, även fast man inte har det. Man blir helt enkelt friends forever. Ingen förstår hur ofattbart roligt vi hade tillsammans. Saknar det så mycket och tänker ofta på vår sommar långt borta i väst. Vilka härliga minnen. Minnen för livet. Men det kommer nya äventyr. Och vi ska tillbaka till USA igen. Tillsammans. Så snart vi kan! Planer smids. Först ska vi ses här hemma på svensk mark ett tag. Åker snart ner till Skåne och hälsar på och Elin kommer upp till mig. Snacka om toppenhelger! Synd att vi bor så långt ifrån varandra Elin. Men du ska veta att varje gång vi pratar och ses så känns det som det var igår. Det gör det bara med riktiga vänner. En sån som du..



Ljus i vårt hus

Ute blåser det höstvindar och är grått och trist. En dag som gjord för tända ljus och mys. Tror att tända ljus är bland det härligaste som finns. Det finns så många söta ljuslyktor och ljusstakar. Tänk vad trist det skulle vara denna årstid om det inte fanns ljus att tända? Och dessutom luktar det ju så gott när man tänder dem. Det blir en sån där hemtrevlig känsla som får mig att känna lugn. Visst? Men det är viktigt att tända dem med tändstickor. Tändstickor från Solstickan. Annars så blir det ingen hemtrevlig lukt..


For my birthday?



Tjusig klänning från TopShop. Den skulle vara fin att ha på min födelsedag, som är om två veckor imorgon.
Sovgott!

Kusin Henrik..

..fyller 13 bast idag. Grattis gullunge!
Du har blivit så stor. På söndag blir det kalas..





Dagens Look




Voila!

Free Fallin?

Onsdagen går mot sitt slut vilket betyder att fredag och helgen kommer allt närmare. Trevligt. Idag har jag jobbat som vanligt och sen varit på låång powerwalk. Skönt. Tänker så bra då, kändes som om jag behövde fundera över saker. Över livet. Ibland så känns det bara som att man står stilla och inte kommer någon vart. Vet ni den känslan? Vet ni alltid vart ni är påväg?

Får sova på saken..


♥ Sisters..

..are forever! Älskar dig Rebecka.


Tisdag

God kväll

Så har tisdagen snart gått. Nu är det dags för powerwalk. Sen blir det soya-te framför teven. Letade i mina lådor i byrån när jag kom hem och hittade ett jättesnyggt hårband av silverpaljetter. Det ska på vid nästa fest. Ser fram emot den 31 oktober då det blir fest på Kharma. Cissi kommer hem, var så längesedan vi sågs. Kommer bli en kanonkväll. En kväll som gjord för Champagne...






Cheap Monday

Så var det måndag igen, veckorna rullar på fort. På lunchen var mamma och jag ner på stan och åt, köpte ett par snygga stövlar i svart skinn. Supersköna att gå i. Efter jobbet var jag ute och gick och sen kom mormor och morfar hit och åt mat med oss. Kära mormor fyller 73 år idag! Nu har jag precis sett veckans avsnitt av Cityakuten. Mitt favvo! Det var en jättefin låt med idag, hittade ett klipp på youtube.

Time for bed..

Are we falling or flying?


Minispa

Söndagar är lugna härliga dagar hemma. Idag tog hela familjen lite längre sovmorgon, skönt. Efter lunchen så var jag ut på en powerwalk i Trebo. Nu har jag duschat och sedan haft ett alldeles eget litet minispa med lermask, tända ljus och soft musik. Nu blir det teve.

Puss



W E ♥ L Ö V

Ovanstående rubrik syftar såklart på att jag och lillasyster diggar hösten och alla löv. Idag gav vi oss ut på en cykeltur ner på stan och då stannade vi till vid kanalen för att ta lite vackra kort.


 

   

LO♥E By TheReSe and ReBecka..

Want it!


Så snygg väska.
Mulberry Bayswater.
En sån vill jag ha tack.

Saturday morning

Igår blev det lite fest hos Elina, var en trevlig kväll! Blev utgång på Kharma också men det var inge vidare faktiskt. Lite folk och samma gamla vanliga människor som alltid här hemma. Huvudet känns lite tungt idag, men en sån här fin höstdag kan man inte ligga inne och vara bakis. Man måste ta vara på den! Lillasyster och jag är ensamma hemma hela dagen, så nu ska vi gå en lång höstpromenad och knäppa fina höstbilder. Efter lunchen ska vi ta en cykeltur ner på stan och strosa runt lite.

I'll be back..

Puss

Dagens Look



Som ofta är Mischa Barton finast av alla. Ett foto som är nått halvår gammalt, men ändå så stiligt. En sån klänning skulle jag vilja ha på mig när det blir någon trevlig bjudning eller extra fin fest. Det är fredag. Wii. Nu fika med mamma, pappa och lillasyster. Sen powerwalk med mitt nya pannband från Peak Performance och ipod.

Pusser..

Kärleksmums

Hemma igen efter en regnig dag på jobbet. Mamma och jag var till Valbo när vi hade slutat, där lunchade vi god foccacia med sallad och kikade runt lite i affärer. Hittade en tröja och ett skärp och så köpte jag en ny Dior mascara. Diorshow är mascarornas rolls royce. Testa den om ni inte redan har gjort det. När vi kom hem så drack vi te och nu är det bakning som gäller. I morgon är det fredagsfika på jobbet och det är mammas tur att bjuda. Föreslog att vi skulle göra kärleksmums, så det är det som doftar så gott i vårat hus just nu! Den är någonting som jag verkligen gillar. Något speciellt med kärleksmums. Efter maten ska jag ut på powerwalk, skönt. Finns ingenting bättre än långa promenader i höstrusk. Ja, nästan iallafall..




Regn

Så vaknar man upp till ännu en dag. Istället för att solen lyser på fönsterbläcket så hörs regnet slå emot rutan. En dag när man egentligen bara vill vara hemma med tända ljus och sitta under en filt och ha det bara så där mysigt. Men nu väntar jobbet, mysa får man göra ikväll. Idag jobbar vi lite kortare dag och sen ska mamma och jag åka en sväng på lite shopping. Lillasyster ska till Stockholm med skolan den lilla skitungen, gå på Riksdagen och Historiska Museet. Lite avundsjuk är jag faktiskt. Men jag har ju faktiskt gjort mina Stockholmsresor när jag gick i skolan, så det är ju inte mer än rättvist. Hoppas du får en härlig dag mitt hjärta. När pappa kommer hem ikväll ska vi äta soppa och pannkaka. Det är ju torsdag.

Puss




Alltid vi

It's a long day

Så var det onsdag, snart är det helg! Dagen har bestått av jobb och spinning/push. Nu är jag redo för sängen, så skönt att sova. Bjuder på en fin låt som jag fick av en fin kille...

Puss




En värld full av liv

Den här fina filmsnutten hör ihop med mitt förra inlägg om vår jord och om oss alla. Lyssna och lär!


Save the planet

Läste i tidningen imorse om att våra nära släktingar, schimpanserna, håller på att utrotas. Men det finns så många arter som håller på att försvinna från vår jord. Blir alltid så ledsen  och arg när jag hör och ser att vi människor utrotar djur och förstör miljön. Vilka tror vi att vi är egentligen? Vill vi att djuren skall försvinna och att skog, sjöar och hav skall förstöras? Hur vi människor kan göra så mot oss själva, mot alla djur och mot våra framtidsgenerationer är under hela världens kritik. Istället skulle vi väl försöka reparera den skada vi redan har åstadkommit. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Let's save our planet. Let's save our future.


'What have we become
Just look what we have done
All that we destroyed
You must build again..'





Check this out



Snygg jacka från Forever 21.
Matcha med svart cool mössa, svarta stuprör och höga svarta stövlar.
Markerade ögon, nudie lips och mycket rouge.
Välkommen höst!

Teatime

Nu har jag jobbat min första dag hos mamma, känns riktigt kul och jag ser fram emot de här veckorna. Nu har jag nyss kommit hem från en powerwalk så nu väntar duschen och sen te vid teven och Cityakuten.
Mycket roligt som händer framöver nu! Jobbet har startat så kassan fylls på. Jag ska till Uppsala och träffa tjejerna där vi ska ha lite raj raj. Cissi kommer hem till stan snart och vi ska på Autum Glory på Kharma, stoor fest i lilla men kära Sandviken med Dj:s från Solidaritet i vår vackra huvudstad. Det ni! Blir även en sväng ner till Stockholm för att hälsa på en jättegullig tjej, Sofie. Vi ska ut och göra stan osäker! Ja, mycket som händer och mycket att se fram emot. Men man ska komma ihåg att njuta av varje dag också. Göra vardagen till det lilla extra. Må bra, skratta och göra det man tycker om! Och det vikigtaste av allt, ta vara på de som du tycker om! Det är det som sätter guldkant på tillvaron. Glöm inte det.

Kram och Puss



Sova

Så var söndagen slut och därmed också helgen. Den har varit lugn och skön med träning, fika, höststädning, fotboll och höstmys. Imorgon börjar jag jobba, spännande. Därför är det bäst att släcka lampan och bjuda in John-Blund..

Sovgott.

Puss


Frukoststund har guld i mun

Någon mer än jag som tycker att frukost är det absolut bästa på hela dagen? Även om det är grå och trist vardag så är det en viktig stund på dagen när man riktigt ska njuta. Det bästa är ändå på helgerna, speciellt när man är hemma hos familjen. Då brukar vi äta en riktig långfrukost med massor av godsaker. Det gjorde vi i morse. Det blir som på hotell nästan. Frukost is the shit! Nu efter en stadig och god frukost är det dags att göra av med energi på powerwalk i Trebo. Solen skiner och himlen är blå. Hoppas ni alla har en lika fin och härlig morgon som jag.

Puss



Godmorgon världen

Härligt att vakna utvilad en lördag och inte ha några saker som man måste göra! Mamma och jag ska höststäda lite i trädgården och sen gå en låång promenad. Lillasyster var ute på gymnasiedisco och slarvade igår så hon tar en sovmorgon idag. På eftermiddagen ska vi mysa inne med och chaikakor som mamma har bakat. De är jättegoda och smakar precis som chaité! Fast när man bakar dem så luktar det precis som när man bakar pepparkakor. Gud vad jag tycker att den här tiden är mysig. Hösten är underbar med allt vad den innebär. Längtar så till advent och december när alla gör fint med adventsljusstakar i fönstren och man dricker glögg med russin och mandel, och man ser den första snön falla utanför fönstren. Någon mer än jag som är decemberfreak och längtar?





Nice shoes!



Grymt snygga skor från Victoria's Secret.

Nu är det sovdags.

Puss

Thank God it's Friday

Så var den här. Dagen som alla väntar på hela veckan. FREDAG. Idag har jag gått powerwalk runt Trebo och sen varit hemma och pysslat med lite brödbak och blomplanteringar tillsammans med min kära mamma. Ikväll blir det en lugn kväll framför teven. Imorgon kanske det kan bli lite fest, man vet aldrig vad som händer och sker. Kikar runt på lite tjusiga outfits och accessoarer. Love Forever 21. Vad skulle du ha för partyoutfit en höstkväll som denna?

Puss

      

                                            Forever 21                                                        H&M




                          

 

Kevin Volchok

Är och kommer alltid att vara förälskad i teveserien The O.C. Kan kolla på hur många avsnitt som helst, hur många gånger som helst. Det blir nästan som ett gift när man väl har börjat. Man kan inte stanna. Köpte alla säsonger när jag var i USA, de står i min bokhylla så prydligt. Ryan och Marissa kommer alltid att vara Ryan och Marissa, men ingen har väl undgått snyggingen Volchok. Han har det. Nått speciellt. Tror det är hans ögon som får mig att falla pladask.. 

We are all just victims of love..


Pump it!

Nu har jag och lillasyster varit och tränat spinning och push. Riktigt roligt och bra pass! Man blir så glad av att träna. Så skönt att komma hem efter. Nu ska vi kika tv och dricka te med soyamjölk.

Puss



Skogen nästa

Morning ladies and gentlemen and welcome to this flight to....skogen!

Så är det redan onsdag. Idag blir en härlig dag. Ska ut i skogen och plocka svamp, bara mormor och jag och matsäck. Det är så mysigt att bara gå runt i sin egna lilla värld och fundera på saker och ting. Mormor har förberett någon god matsäck, spännande. Så på eftermiddagen när jag kommer hem har jag förhoppningsvis korgen full av svamp, rosiga kinder och är laddad till tusen för ett spinning/pushpass ikväll. Kameran följer med ut i skogen, så jag lägger upp några bilder på skogens skatter senare under dagen..

..Hemma från en härlig dag i skogen med mormor och morfar. Vad svamp vi hittade. Helt otroligt. Först åkte vi till stugan där mormor bar in ved och morfar eldade i spisen tills vi kom tillbaka från våran svamptur. Här kommer lite vackra höstbilder från våran dag..

      
    

You're on my ♥ just like a tattoo



No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for

Skor



Köpte nya skor i lördags. Jättesöta svarta med rosetter. Så tänkte att jag slänger in en bild på dem, bara för att jag inte har något annat att göra. Ska snart ut och gå en sväng med Elina. Sen te i soffan när Cityaktuen börjar igen. Äntligen!

Sunshine on my window

Vilken underbar morgon att vakna till. Solen lyser på höstglada träd och det är nästan frost ute. Perfekt för en härlig promenad. Idag ska jag använda min nya väst, blir riktigt snyggt. Det finns så mycket tjusiga höstkläder som man vill ha. Kul att kolla in sidor från andra länder också. Be inspired!
                               
                                                                     

Allting har ett slut...

..så också helgen. Som alltid går helgen jämt så fort. Plötsligt är det fredag för att vara söndag. Vart tar tiden vägen? Dagar blir till veckor. Veckor blir till månader. Månader blir till år. Just för att tiden går så fort är det lätt att man glömmer att leva i nuet, njuta av varje dag och göra alla de saker man vill göra. Livet ska vara roligt, spännande, kärleksfullt och alldeles underbart! Dessvärre stöter vi alla på motgångar i livet, små som stora. Men alla motgångar gör dig starkare, får dig att se saker och ting på ett annat sätt. Oavsett vilken motgång som du stöter på, så lär du dig.


Carpe Diem



Helgens snyggaste

Tycker verkligen att det är jättesnyggt med headband.
Mischa är min stilikon. Hon är så cool och snygg.
Inspirerar mig verkligen.
Mischa, you rule! 


Friday morning baby

Så var det äntligen fredag. Igen. Veckorna går otroligt fort. Har ju både för- och nackdelar såklart.
För er som inte har någon koll på vart jag befinner mig i världen just nu så kan jag tala om att det är hemma i Sandviken. Den lilla staden med ett stort hjärta! Känns skönt att vara hemma ett tag faktiskt. Bestämde mig i slutet av sommaren för att jag skulle ta studieuppehåll från mina sjuksköterskestudier i Uppsala. Inte för att jag inte trivs, tvärtom. Staden är nu mitt andra hem och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Liksom alla de vänner jag har där. Nästa höst kommer jag tillbaka och gör mitt sista år innan jag tar min examen. Känns stort att ta examen. Just därför valde jag att ta ett avbrott från plugget. Bara vara, jobba och se mig om lite i världen. Ha tid att göra de saker som man aldrig tar sig tid att göra annars.

Tanken när jag kom hem var att jag skulle vara här i några veckor och sedan åka till Oslo och jobba i hop pengar till att resa i vår. Sökte flera jobb och åkte på intervju på Gina Tricot. Var riktigt kul att komma till Oslo. Fin stad och mysiga norrmän! Men en nackdel är att det är så otroligt svårt att hitta bostad, om man inte vill bli helt pank. Vilket jag ju inte vill bli. Sen så är allt annat också väldigt dyrt. Tyvärr. Även fast man tjänar mer så har jag en känsla av att pengarna ändå kommer att försvinna. Så i längden skulle jag nog i alla fall spara mest pengar av att bo hemma nu tills i vår och jobba här. Har lite jobb på gång, så det borde ordna sig till slut. Det viktiga är ju att man trivs och att man inte krånglar till det allt för mycket. Så då gör jag nog rätt i att stanna här i min lilla hemstad några månader till. Och det är skönt att vara hemma. Umgås mer med familjen och kompisarna här. Har också tänkt att göra lite besök hos mina vänner i andra delar av landet. Elin ska få besök i Eslöv. Malin ska få besök i Umeå och så blir det ju nån tripp 'hem' till tjejerna i Uppsala. Så nog ska den här hösten gå att göra till något bra. Även på hemmaplan!

Nu ska jag skjutsa syster till skolan och sen blir det en powerwalk runt Trebo. Mamma slutar tidigt idag så vi ska äta sushi tillsammans. Ikväll blir det en lugn kväll med mys framför teven. Fredag hela veckan börjar ju. Igår köpte vi Ben& Jerry glass. Min favvo!

Puss





En syster



En syster är...

Någon att tala om hemligheter för,
Någon att uppleva äventyr tillsammans med,
Någon att visa allt nytt för,
Någon som står på ens sida,
Någon att bry sig om,
Någon att hålla i handen när man är rädd, sjuk eller glad.

Någon som är precis som du.





RSS 2.0