BlackandWhite


Berrylover



Finns det något godare än bär nu på sommaren? Jag älskar det, och i precis alla former. Många smoothies blir det. Nyttigt och supergott dessutom! Ett tips är att strö på lite frusna hallon och blåbär på vaniljyoghurt som du blandat med keso. Mums. Tillsätt lite mandlar och du får en perfekt start på dagen!

Visste du att bär, speciellt blåbär, innehåller massor av antioxidanter vilka ger oss ett skydd mot en rad sjukdomar och även är viktiga för t.ex. bevarande av vår hud.

Frossa i bär och njut av den svenska sommaren!

Time to pretend



Idag är jag ledig och ska återigen ut i solens strålar. Då behövs det musik med skönt flow i. Tror  jag har blivit beroende av MGMT och indiemusik. Det här är bara för bra. Time to Pretend.


En dag på stranden


Cancun, Mexico aug-07

Godmorgon vänner. Vilken underbar morgon! Nu sticker jag till stranden med min kära familj, och vi har med oss lunch och världens godaste vattenmelon. Älskar slappa dagar på stranden. Speciellt med soft musik i lurarna. Men vem gör inte det?


Ted i mitt hjärta



En trevlig kväll igår. Rose med bubblor från Bodvár of Sweden slank ned. Nu sticker jag till stranden och kopplar av. När svensk sommar är som allra bäst finns det inget bättre. Så är det faktiskt. Och att då lyssna på svenska sommarlåtar gör det hela ännu lite bättre. Känslan ni vet.

Lyssna och njut.  Och kom ihåg, glöm ej solskydd mina vänner!

Nitarmband




Äntligen fredag.
Och vilket väder! Idag när jag kom hem från jobbet hade jag fått mitt armband som jag beställt från http://mihi.se/. Förälskad redan. Nu blir det grillning på baksidan med min kära familj. Sen några glas rosé och mingel med vänner!

Ha en underbar kväll.

Pusss

Time for bed



Dags att sova efter ett pass på sjukhuset. Upp tidigt imorgon, men sen är jag ledig i helgen. Då blir det sol, bad och fest! Wii!

Sov gott vänner..


Grönt är skönt




Godmorgon kära vänner. Återigen vaknar vi upp till en härlig dag. Har varit på morgonpromenad och ätit frukost. Nu hoppar jag i bikinin och pressar i några timmar innan jobbet väntar..

Ha en  u n d e r b a r  dag!

Photoshoot



http://www.mischa-b.com/


Powerwalk i solen



Oslagbara


Nu har jag gjort ännu ett skift på jobbet, och efter ett litet mellanmål ska jag nu ge mig ut i junisolen på en poweeerwalk.
Vad har ni gjort idag?


Kurt Nilsen


Här är en bra låt att lyssna på en vacker kväll som denna mina vänner.
I just love it. Dödstrött efter jobbet och ska upp tidigt imorgon..

So, so long..

Puss!


A beautiful morning



Godmorgon. Vilken härlig dag! Man blir så himla glad. Har precis kommit hem från en lång powerwalk runt Trebo. Storsjön glittrar så fint sådana här dagar ska ni veta. Inte för att det är någon skillnad mot annat vatten någon annanstans, med ändå. Nu äter jag frukost och dricker morgonkaffe. Sen ska jag ut i solen nån timme innan det är dags för att åka och jobba kväll.

Ut och njut i solen med er, och ta vara på dagen!

Rosé a la bubblor



Det blev ingen kaffe på något av stans kaféer. Det blev ett glas rosé med bubblor på Kharmas uteservering istället. Det var riktigt gott. Bubblor is the shit. En härlig kväll med massor att prata om.

Nu ser sängen så skön ut.

Sunshine



Har filat lite på min bloggdesign under förmiddagen, inte riktigt klar än, men blev nöjd måste jag säga. Äntligen har solen hittat tillbaka till vårt land här i norr! Har gått promenad, solat och slappat. Vill ligga på stranden och steka! Nu ska jag ge mig iväg ner på stan och ta en fika med en vän som jag inte ha träffat på väldigt länge. 

 

London in my ♥


På Arlanda


Så lyfte vi..


..och landade i staden med röda dubbeldeckare!


Stadsvandring


Pappa, mamma och jag


Kände lite på Justin på Madame Tussauds


Min kära lillasyster blev tagen av Hulken!


Vi softade med Bob Marley


Big Ben


Tower Bridge


Freakin Love Starbucks!


Shopping på Oxford St


Vi såg Mamma Mia på Prince Of Wales




Pappa Torbjörn gillar visst peacetecknet..


..och det verkar gå i arv! :)


Picadilly Circus


Sen var det dags att flyga hem igen..

Glad Midsommar



Regn och rusk. Inget vi inte är vana vid på dessa breddgrader. Men midsommar är ju midsommar ändå, trots allt. Vi får njuta av sillen, sänka den kalla nubben och dansa små grodorna iallafall. Och glöm inte midsommarkransen!

Glad Midsommar

Picadilly Circus är stället för mig






Nu har jag återvänt från en härlig weekend i London. Kom hem i tisdags kväll, och har haft fullt upp, så har tyvärr inte hunnit blogga. Det var iallafall en jättelyckad tripp med toppenväder (det brukar ju regna en del i England), bra shopping, doubledeckerbuss, Madame Tussauds, London Eye, Mamma Mia-musikal, Picadilly Circus, Starbucks' och massa annat trevligt! Skönt att åka med familjen och bara umgås med varandra. Mitt första besök i London blev alltså mycket lyckat och jag fastnade verkligen för staden. Så ett andra besök är redan besämt. Det blev en del kort tagna som jag självklart bjuder på senare. Jag har några att starta med..

Lovely day



Godmorgon kära vänner. Hoppas ni har sovit gott, för det har jag. Efter en powerwalk  i det härliga svenska sommarvädret (not) har jag ätit frukost; müsli med mjölk och färska hallon, och en stor balja kaffe. Tror jag har blivit en riktig koffeinmissbrukare. Nescafe är bäst. Så det så. Viktigt att komma ihåg att vätska upp kroppen med vatten efteråt dock.

Idag är det studenternas dag här i stan och jag och min älskade lillasyster ska ut och kolla på dem. Sen blir det packning för hela slanten!

I wish you all a lovely day


Pardon me?




lördag morgon flyger jag med mamma, pappa och Rebecka till London for en härlig weekend tillsammans. Det ska bli så roligt. Har aldrig varit där förut så då känns det extra spännande. Vi förvandlas till tvättäkta turister med kameran i högsta hugg. Är alltid uppe i ett slags lyckorus innan jag ska resa någonstans. Det liksom pirrar i kroppen ni vet? Det spelar ingen roll vart och hur långt. Så har jag varit ända sedan jag var liten. Och en viktig sak är att alltid ha picnic eller matsäck med på utflykten. Det blir frukost tidigt på lördag morgon. På Arlandas parkering. Mys.

Black and white



Hur snygga är inte svart-vita bilder egentligen? Jo. Supersnygga. Hittade den här grymma på Mischa.

Last week









Lite härliga bilder från förra veckan i Uppsala Town. Nu har jag kommit hem till kära Sandviken ett tag igen. En härlig vecka väntar!

Du ska veta..

.

Tomas Ledin kommer ju från Sandviken. Min kära hemstad. Och visst från man sommarkänslor i kroppen när man hör honom. Det bara är så. Älskar den här låten. Den är så sann..

Always pushing up the hill searching for the thrill



Innan jag gav mig iväg

Gårdagens festligheter blev lyckade! Tagit en rejäl sovmorgon, ätit yoghurt med frusna hallon och druckit en stoor balja kaffe. Då är man back on feet och redo för en powerwalk. Idag är det Sveriges nationaldag, VM-kval i fotboll och sommarpremiar på Birger Jarl som gäller. Kan nog bli en ganska bra dag..

Hur ser din dag ut?

Big day!



Idag tar mina vänner sin sjuksköterskeexamen här i Uppsala. Jag är så glad för deras skull, ni är så jävla bra! Nästa år är det min tur. Har haft mycket att förbereda inför dagen, presenter, pyssel, champagne och massa annat. Filmkameran är laddad och snart ska jag locka till håret. Även jag vill ju vara extra tjusig den stora dagen till ära. Har en jättefin blommig klänning från TopShop som jag lånat av min kära syster. Att ta en universitetsexamen är stort. STORT.  Jag har hållit mina tummar för att solen ska kika fram, men det verkar tyvärr hopplöst. Så vi får hoppas på att det inte blir regn! Idag tar också alla gymnasister studenten här i Uppsala. Big Day. Njut av dagen för den kommer aldrig igen. Tänk att det var fyra år sedan man själv stod där med mössan på. Vart tar åren vägen? Men som man brukar säga. Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns..

D&G:s nya doftkvintett




Kikade i ELLE och såg D&G:s nya kampanj. Gillar den. Heidi är alltid lika snygg och den manliga modellen behöver jag väl inte säga SÅ mycket om. Vad tycker ni?

Nu en powerwalk i solen!

Brie, druvor, kex och skönt häng!


Tentafesten i maj förra året

Igår kväll hade Sara, Johanna och jag en myskväll här hemma hos mig! Vi köpte Brieost, kex och vindruvor, drack te och hängde. Supernice! Nu har vi känt varandra i snart tre år. Vilka jävla underbara år vi har haft ihop här i Uppsala. Nu på fredag tar de sin sjuksköterskeexamen. Kan knappt fatta det. Det skulle även jag ha gjort om jag inte hade tagit studieuppehåll, men det känns rätt att jag gjorde det, jag var inte redo att bli klar riktigt än. Nästa år är det min tur. Som tur är kommer vi alltid att vara vänner. Det bara måste vara så. Järngänget for life.

Vilken härlig dag!



Nu är jag tillbaka i Uppsala nån vecka igen, det känns bra! Älskar min lilla lägenhet, stan och mina fina vänner här. Dagen kommer att spenderas ute i det vackra vädret. Powerwalk, lunch i solen och häng på stan. Självklart får kameran hänga med!

Hoppas att ni alla får en u n d e r b a r  dag!

RSS 2.0